Warning: Declaration of A13FRAMEWORK_menu_one_line_left_walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/themes/fatmoon/advance/utilities/menu.php on line 254 Warning: Declaration of A13FRAMEWORK_menu_one_line_right_walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/themes/fatmoon/advance/utilities/menu.php on line 335 Warning: Declaration of A13FRAMEWORK_page_tree_one_line_left_walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/themes/fatmoon/advance/utilities/menu.php on line 416 Warning: Declaration of A13FRAMEWORK_page_tree_one_line_right_walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/themes/fatmoon/advance/utilities/menu.php on line 497 Casaments · Bodas · Wedding · Silvestres

Casaments

Casaments

Els casaments

Mon & Aram

Cèlia & Dani

Laura & Marc

Caro & Albert

Marina & Albert

Què oferim?

El dia del casament

Servei de dos fotògrafs que us acompanyarem durant tot el casament, dues hores abans per a realitzar les fotografies de la preparació dels nuvis i de l’espai, i mínim una hora de la festa i el ball.
Servei d’un fotògraf en casaments molt íntims i familiars amb un màxim de 40 convidats.

Fotografies

Entreguem un mínim d'entre 400 i 800 fotografies en alta qualitat i sense marques d'aigua. Les fotografies són entregades en un USB i les guardem durant dos anys per si teniu algun problema.
També tenim servei de galeria online amb totes les fotografies on els convidats i els nuvis podrán descarregar les fotografies una per una o el reportatge sencer.
Entreguem les fotografies entre 20 i 40 dies després del casament.

Vídeo

El vídeo base consta del rodatge i edició d’una peça d’uns 10 minuts aproximadament. L’entrega del material la fem en format digital HD, a través d’internet o al mateix USB de les fotografies.
Ens adaptem a les vostres propostes i necessitats en cas que tingueu una altre idea. Parlem-ne!

Àlbum

Oferim un àlbum artesanal amb paper fine art i entregat en una caixa de fusta. Tenim dos models, un amb 36 i l'altre amb 50 pàgines amb impressió a doble cara. Les mides dels àlbums són variades, des de l'àlbum més petit de 15,5 x 15,5 cm fins al estàndard de 29,5 cm x 29,5 cm o 18,5 x 26 cm.

Extres

· Fotografies als nuvis pre i/o postcasament
· 100 fotografies instantànies durant el casament (estil Polaroid)
· Càmeres analògiques pels convidats i el seu revelat
· Àlbum Digital en format pdf
· Llibre de dedicatòries
· Ampliacions fotogràfiques

Parlem!

Escriu-nos sense compromís a hola@silvestres.cat o omple el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.