Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: Declaration of A13FRAMEWORK_menu_one_line_left_walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/themes/fatmoon/advance/utilities/menu.php on line 188 Warning: Declaration of A13FRAMEWORK_menu_one_line_right_walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/themes/fatmoon/advance/utilities/menu.php on line 269 Warning: Declaration of A13FRAMEWORK_page_tree_one_line_left_walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/themes/fatmoon/advance/utilities/menu.php on line 350 Warning: Declaration of A13FRAMEWORK_page_tree_one_line_right_walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /usr/home/silvestres.cat/web/wp-content/themes/fatmoon/advance/utilities/menu.php on line 431 Política de Privacitat i Avís Legal • Silvestres

Política privacitat i Avís Legal

Política de privacitat

Totes les dades facilitades pels usuaris i subscriptors d’aquest web són confidencials i d’ús exclusivament intern. Silvestres no vendrà ni compartirà aquesta informació privada amb cap empresa ni persona amb activitat de caràcter comercial. Aquestes dades només les farem servir per a millorar l’informació i continguts que us oferim.

Amb aquest acte, l’usuari autoritza a Silvestres a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i per tant autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d’acord amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de Dades de caràcter Personal (LOPDP) i altra normativa aplicable.

L’usuari que facilita dades de caràcter personal a Silvestres podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició, d’acord a l’establert a la LOPDP, podent-s’hi adreçar a través del correu hola@silvestres.cat

Avís Legal

El domini www.silvestres.cat és propietat d’Arnau Chavarria. Amb la seva autorització expressa, aquest lloc web i els seus continguts és gestionat per Arnau Chavarria i Ezio Ratti, amb direcció de correu electrònic hola@silvestres.cat.

Els continguts d’aquest lloc web, incloent els textos, imatges, bases de dades, codis i qualsevol altre material, pertanyen a Arnau Chavarria i Ezio Ratti (d’ara endavant Silvestres) o a tercers que han autoritzat el seu ús. De manera general queda prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la seva comunicació pública o distribució o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol procediment, així com la seva transformació o modificació. Queda totalment prohibit modificar, copiar o distribuir el codi de les pàgines, exceptuant aquells casos que tinguin autorització expressa, prèvia i per escrit de Silvestres.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest web sense incórrer en activitats que puguin ser considerades il.lícites o il.legals o que suposin perjudici dels drets i interessos de SilvestresSilvestres no serà responsable del mal ús que en puguin fer els usuaris.

Silvestres  es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per  a reparar els danys i perjudicis ocasionats per qualsevol acte que vulneri els drets de propietat intel.lectual.

Silvestres  acomplirà de forma estricta la normativa vigent en cada moment sobre protecció de dades de caràcter personal i adoptarà les mesures legalment exigibles per a la protecció de les dades de caràcter personal de l’usuari, preservant-ne la privacitat i confidencialitat

Silvestres entén que en el moment d’emplenar els formularis del web, l’usuari es considera prou informat de les finalitats de la recollida de les seves dades i les finalitats del tractament que s’en deriva.

L’usuari autoritza amb aquest acte a Silvestres a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i, per tant, autoritza a incorporar aquestes dades als seus fitxers o tractaments d’acord amb el què estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP).

Silvestres adopta les mesures i mecanismes necessaris per a garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es facin via web, segons l’estat de la tecnologia que ofereixen els seus subministradors de serveis i d’acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris. Tantmateix, no pot garantir de forma absoluta que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivats per causes alienes a Silvestres.

Tampoc es fa responsable dels retards o bloquejos en l’ús d’aquest sistema informàtic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el sistema d’accés a internet on en altres sistemes electrònics, aix´com els danys que puguin ser causats per terceres persones de forma il.legítima fora de control de Silvestres. No es garanteix la disponibilitat i continuïtat permanent del funcionament del web i dels seus serveis. Quan sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions

Silvestres no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el web.

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiràn exclusivament pel dret de l’Estat Espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya Tota persona usuaria del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la que faci l’accés, accepta l’acompliment i respecte a aquesta clàusula, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.