A Silvestres som professionals de la imatge. Treballem en la creació de continguts multimèdia, des del projecte més petit fins al més ambiciós. Ens agrada donar una visió personal a les fotografies, experimentar, aprendre, proposar i crear un producte a mida pels nostres clients.

^-^

Serveis

Fotografia

Fotografia industrial, d’arquitectura i d’interiors. Cobertura d’esdeveniments socials, comercials i espectacles. Retrats artístics i corporatius.

Disseny Web

Creació de webs autogestionables que permeten la gestió del contingut de manera fàcil. Aparició en els motors de cerques mitjançant SEO.

Email Marketing

Creació de campanyes d’email marketing, incloent-hi el disseny i la programació de la newsletter, l’enviament i la preparació d’un informe amb els resultats obtinguts.

Vídeos corporatius

Vídeos corporatius, de marca personal o per xarxes socials que permeten millorar la imatge i la comunicació i donar a conèixer la teva empresa o marca.

Disseny i maquetació editorial

Creació de productes editorials, revistes, llibres, catàlegs, així com díptics, tríptics, butlletins o memòries.

Contingut visual per xarxes

Creació de contingut digital i elements multimèdia, com fotografies i vídeos per a xarxes socials com Instagram, Facebook o Pinterest.

Disseny d’identitat corporativa

Disseny d’una marca corporativa amb l’essència i valors a transmetre. Creació de la identitat per a diferents suports.

Qui som?

Arnau Chavarria

www.arnauchavarria.com

Instagram  ·  Linkdin  ·  Tumblr